Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Deputatii juristi au respins cererea DNA pe numele lui Bejinariu

Deputatii juristi au respins cererea DNA pe numele lui Bejinariu

Autor:

Demersul inaintat din directia DNA-ului pe numele deputatului Eugen Bejinariu, in urma cu mai multe luni, a ajuns, miercuri, in atentia actualei Comisii Juridice a Camerei.

 

medalion EUGEN BEJENARIU 707x500 Deputatii juristi au respins cererea DNA pe numele lui Bejinariu

Eugen Bejinariu

Supusa votului actualilor membri ai acestui for parlamentar, solicitarea privind incuviintarea urmaririi penale a pesedistului Eugen Bejinariu, fost ministru pentru coordonarea Secretariatului General al Gubernului (SGG), a fost respinsa. Urmeaza acum ca solicitarea sa faca pasul urmator, si anume votul in plen.

Va amintim ca aceasta cerere formulata in cazul lui Eugen Bejinariu a fost formulata pe finalul mandatului precedentului Legislativ si ca la vremea respectiva, adica in octombrie anul trecut, a fost aprobata de catre membrii Comisiei Juridice. Luni, insa, actuala componenta a CJ al CAmerei a decis reluarea procedurilor in cazul cererii vizandu-l pe Bejinariu.


1 Comentariu la Deputatii juristi au respins cererea DNA pe numele lui Bejinariu

  1. ??????

    Ați remarcat cum au motivat din perspectiva caracterului politic, membrii comisiei juridice, decizia politică a ministrului și votul politic al comisiei , în cazul avizului acordat ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!