Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Deputatii, in sesiune extraordinara pana la finele lunii. “Pentru a da posibilitatea Guvernului sa lucreze”

Deputatii, in sesiune extraordinara pana la finele lunii. “Pentru a da posibilitatea Guvernului sa lucreze”

Autor:

Desi predecesorii lor erau in vacanta in prima luna ale anului, nu la fel stau lucrurile in privinta noului val de parlamentari din cadrul Camerei Deputatilor.

 

Liviu Dragnea USL bilant 2 ani Narcis Pop 32 Deputatii, in sesiune extraordinara pana la finele lunii. Pentru a da posibilitatea Guvernului sa lucrezeNoii alesi ai neamului sunt convocati intr-o noua sesiune extraordinara, intervalul cuprinzand saptamanile ce au ramas din aceasta prima luna a anului. Concret, Liviu Dragnea, in calitate de al treilea om in stat, adica de presedinte al Camerei Deputatilor, a convocat acest for legislativ in sesiune extraordinara, in intervalul 9-31 ianuarie.

Acelasi dragnea a explicat, cu doar cateva momente in urma, de la Parlament, faptul ca s-a luat aceasta decizie “cu un scop precis”, si anume “pentru a da posibilitatea Guvernului Romaniei sa lucreze”, avand in vedere faptul ca PNL-ul a atacat la CCR legea care i-ar fi permis Executivului sa emita ordonante, pe durata vacantei parlamentare. Ceea ce inseamna ca, pana la lamurirea contestatiei, Cabinetul Grindeanu nu are aceasta abilitate de a emite ordonante. “Pentru a scoate Guvernul din aceasta situatie, pentru ca chiar trebuie sa lucreze, Camera Deputatilor este in lucru”, a conchis Dragnea.

Va amintim faptul ca sesiunea normala incepe pe 1 februarie.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!