AcasăPoliticaDeputatii au decis, prin vot, in plen: Elena Udrea poate fi urmarita...

Deputatii au decis, prin vot, in plen: Elena Udrea poate fi urmarita penal

Prima solicitare din cele trei ale procurorilor, formulate in privinta noului dosar in care Udrea este cercetata de DNA, a fost aprobata.

Este vorba despre cererea prin care procurorii anticoruptie solicita Camerei, in conditiile in care Udrea este deputat, incuviintarea urmaririi penale in cel de-al treilea dosar in care fostul ministru al Dezvoltarii este cercetata.

Solicitarea privind incuviintarea urmaririi penale a primit 193 de voturi „pentru” – cu cateva zeci peste minimum de 164 de voturi necesare in vederea avizarii cererii, in timp ce 106 deputati au votat „impotriva” demersului.

Tot in cursul acestei dupa-amieze, alesii acestei Camere urmeaza sa voteze celelalte doua solicitari formulate de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pe numele fostului ministru, actualmente deputat, respectiv cea de incuviintare a restinerii si, respectiv, a arestarii preventive.

In noul dosar, procurorii o acuza pe Udrea de fapte de coruptie, printre care si luare de mita, trafic de influenta, dar si spalare de bani.

author avatar
Cristina Stefan
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger