Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Deputat PNL: MRU „parasuta” lui Ponta

Deputat PNL: MRU „parasuta” lui Ponta

Autor:

Profitand de tensiunile care exista deja in PSD, liberalii cauta sa bage si mai tare zazanie in partidul condus de Victor Ponta, sugerand ca premierul sprijina in taina nominalizare lui Razvan Ungureanu la functia de director al SIE.

 

victor ponta4 Deputat PNL: MRU „parasuta” lui Ponta

Liberalii cred ca Victor Ponta se agata de nominalizarea lui Razvan Ungureanu la SIE

Scenariul a fost facut public de deputatul PNL Florin Secara, acesta sustinand ca Ponta isi calculeaza deja beneficiile pe care le-ar putea avea de pe urma desemnarii lui MRU. „Pentru Victor Ponta, aflat in cadere libera, numirea lui Mihai Razvan Ungureanu ar putea fi o parasuta. El spera ca l-ar putea ajuta sa nu se striveasca de tot cand ajunge cu picioarele pe pamant, si de aceea doar mimeaza opozitie la nominalizarea noului director al Serviciului de Informatii Externe”, a afirmat parlamentarul liberal, aratand ca premierul urmareste doar sa-si salveze cariera politica.

Mihai Razvan Ungureanu Bucuresti 2035 Narcis Pop 412 Deputat PNL: MRU „parasuta” lui Ponta

Razvan Ungureanu

„Sa nu creada cineva ca, din jocul politic creat prin nominalizarea unui sef de serviciu secret, Victor Ponta ar incerca sa traga avantaje pentru romani, pentru tara. Este vorba doar despre salvarea lui insusi, toti stim ca ar face orice compromis sa ramana premier. Propunerea vine de la presedintele care i-a cerut demisia, iar Ponta inca mai spera ca Iohannis se va aseza la masa negocierilor cu el”, a mai precizat Florin Secara.

     

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-06-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!