AcasăPoliticaDeputat inlaturat din randul social-democratilor. Dragnea: "Se plaseaza singur in afara partidului"

Deputat inlaturat din randul social-democratilor. Dragnea: „Se plaseaza singur in afara partidului”

Urmare a unei postari pe blog, parlamentarul s-a trezit exclus din randurile formatiunii din care face parte.

Mai clar fie spus, la cateva zile de cand a scris un mesaj din care reiesea ca vaccinurile ar fi putut cauza imbolnavirea copiilor din Arges, despre Peia s-a aflat ca a intrat in vizorul conducerii PSD.

Mai mult, seara trecuta s-a anuntat ce decizie au luat superiorii sai pe linie ierarhica in privinta viitorului sau in partidul condus de Dragnea. Care nu e deloc una blanda. De altfel, insusi seful SPD i-a cerut Gabrielei Firea, sefa organizatiei PSD Ilfov, sa ia masurile statutare in legatura cu prestatia publica a deputatului Ninel Peia, (…), ale carui declaratii politice vin in contradictie cu prevederile Statutului si ale Codului Etic si de Conduita adoptat de PSD la Congres”, se precizeaza intr-un comunicat al formatiunii. Drept urmare, s-a decis, la nivelul Biroului Permanent Ilfov excluderea lui Peia din partid. Pentru a deveni definitiva, otararea BPJ Ilfov urmeaza sa fie validata de conducerea partidului.

Concret, referindu-se la lituatia deputatului, Liviu Dragnea a explicat ca, fiind un an cu alegeri, PSD-ul nu-si permite ‘derapaje’. „Nu stiu care este agenda dlui Ninel Peia, dar constat cu parere de rau ca este foarte diferita de cea a PSD, iar prin luarile sale de pozitie din ultima vreme, facute in nume personal, se plaseaza singur in afara partidului”, a punctat seful social-democratilor, din cate se mai arata in comuncatul mentionat.

sursa foto: ninelpeia.ro

129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger