AcasăPoliticaDemocrat-liberalii, striviti intre ciocanul popular si nicovala pedelista

Democrat-liberalii, striviti intre ciocanul popular si nicovala pedelista

Prafu’ s-a ales de unitatea si armonia de odinioara a pedelistilor

In timp ce consilierii prezidentiali vorbesc deschis despre iminenta transferare a unui numar insemnat de pedelisti catre un nou partid popular, democrat-liberalii prefera o atitudine rezervata.

Prafu’ s-a ales de unitatea si armonia de odinioara a pedelistilor
Indiferent de dorintele sale, Emil Boc trebuie sa stea in PDL, daca vrea sa ramana primarul Clujului

Fostul lider al PDL, Emil Boc, sustine ca, in afara ”zvonurilor de la televizor”, habar nu are de vreun Partid Popular: ”Eu sunt membru PDL si sunt interesat de consolidarea PDL ca partid de opozitie, care este cea mai importanta prioritate din punct de vedere politic pentru mine. Nu ma tenteaza (un nou partid – n.r.) si preocuparea mea de baza este legata de PDL”. Ce-i drept, Boc nu ar putea sa rupa usa niciunui partid, cata vreme plecarea sa din PDL l-ar lasa automat fara mandatul de primar al Clujului, dar totusi.

Intrebat daca ar pleca la o noua formatiune, Theodor Paleologu recunoaste ca este nemultumit, dar se fereste sa dea un raspuns transant: ”Consider ca actuala conducere ar trebui sa fie mai deschisa, mai dialoganta si inclusiva”. Rezerva manifestata de membrii PDL nu-i caracterizeaza insa si pe consilierii prezidentiali fani ai unui nou proiect de dreapta. ”Sunt oameni in PDL care nu accepta starea de lucruri de astazi (modul in care evolueaza PDL sub bagheta lui Blaga – n.r.). Partidul Popular va aparea foarte repede”, afirma, cu subiect si predicat, Gabriel Berca. Colegul lui cotrocenean, Sebastian Lazaroiu, supraliciteaza si canta in avanpremiera prohodul PDL-ului: ”Sursele mele imi spun ca PDL va pierde suficient de multi parlamentari si primari in urmatoarea perioada, cat sa se transforme in fundatie”.

author avatar
eNational
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger