AcasăPoliticaDemisii in bloc la nivelul a cinci filiale PNL bucurestene

Demisii in bloc la nivelul a cinci filiale PNL bucurestene

Pasul anuntat inca de seara trecuta din directia co-presedintelui Gorghiu a fost facut abia in cursul acestei zile, iar anuntul de confirmare a venit in urma cu scurt timp, chiar de la sediul PNL.

Concret, cinci din cei sase lideri ai filialelor PNL din Capitala au urmat modelul presedintelui Organizatiei PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, si si-au predat mandatul, urmare a rezultatelor inregistrate la nivelul Bucuresitlor, la alegerile din 5 iunie. Exceptie face Anca Boagiu, care inca nu si-a anuntat o decizie in acest sens. In rest, toti ceilalti sefi ai filialelor PNL bucurestene s-au declarat gata sa renunte la functii.

Anuntul privitor la aceasta demisie in bloc a fost facut, de la sediul partidului, de catre vicepresedintele Mihai Voicu. „Si-au depus demisiile (…) nici nu se punea problema ca se poate face altfel. D-na senator Anca Boagiu, presedintele PNL sector 2, a solicitat sa aiba intai o consultare cu Biroul Politic al sectorului si, in consecinta, nu si-a depus demisia”, a lamurit liberalul, care a adaugat ca patru presedinti de sectoare au cerut si demisia lui Ilie Bolojan din postura de secretar general al formatiunii. Cat priveste motivul pentru care se cere ca Bolojan sa faca un pas in lateral, tot Mihai Voicu a explicat: „am considerat ca in calitatea sa de sef de campanie la nivel national nu a performat, a lipsit cu desavarsire din aceasta campanie”.

In consecinta, ramane de vazut daca aceasta de pe urma solicitare va primi un raspuns in cadrul sedintei BPN-ului din aceasta dupa-amiaza, in care se va face o analiza a rezultatelor scrutinului din 5 iunie.

Va reamintim ca in jurul acestor plecari s-a iscat o controversa, in sensul in care sefa PNL anunta, inca de seara trecuta, la un post TV, faptul ca toti cei 6 lideri de filiale bucurestene si-au predat mandatul dupa alegeri, doar ca o parte dintre acestia s-au garbit sa nege acest lucru. Iata ca, intr-un final, liderii organizatiilor de sectoare au decis, in masa, sa paraseasca fotoliile de lideri de organizatii de sector.

author avatar
Cristina Stefan
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger