Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Demisie. Florin Iordache renunta la sefia Ministerului Justitiei

Demisie. Florin Iordache renunta la sefia Ministerului Justitiei

Autor:

Ordonanta 13 i-a venit de hac, se poate spune, lui Florin Iordache, care a demisionat de la Ministerul Justitiei.

 

iordache Demisie. Florin Iordache renunta la sefia Ministerului JustitieiAsadar, dupa doar o luna de la investirea Cabinetului Grindeanu, iata ca se produce deja o schimbare in fruntea unui minister. Iar anuntul a fost facut pe fondul sedintei de Guvern de joi, inceputa la ora 14.

Este vorba despre ministrul Justitiei si despre Florin Iordache, demnitarul care a facut in pas in lateral de la sefia MJ, pe fondul controversei privind emiterea Ordonantei 13, pe modificarea Codurilor Penale, intre timp abrogata. “Am hotarat sa-mi inaintez demisia din functia de ministru al Justitiei”, a anuntat Iordache, joi dupa-amiaza, de la Palatul Victoria.

Anuntul facut de Iordache pune capat, astfel, speculatiilor aparute in ultimele zile, cu privire la soarta sa la sefia MJ, o data ce premierul precizase, inca din seara in care vestea ca se va abroga OUG 13, ca ministrul “isi asuma consecintele” pentru faptul ca argumentele Guvernului “n-au fost bine comunicate”.

Demisie. Florin Iordache nu mai e ministru al Justitiei
Dupa doar o luna de la investirea Cabinetului Grindeanu, iata ca se produce deja o schimbare in fruntea unui minister.
Este vorba despre Florin Iordache, ministrul Justitiei, care a facut in pas in lateral de la sefia MJ, pe fondul controversei privind emiterea Ordonantei 13, intre timp abrogata.Demisie. Florin Iordache nu mai e ministru al Justitiei 

Dupa doar o luna de la investirea Cabinetului Grindeanu, iata ca se produce deja o schimbare in fruntea unui minister.

Este vorba despre Florin Iordache, ministrul Justitiei, care a facut in pas in lateral de la sefia MJ, pe fondul controversei privind emiterea Ordonantei 13, intre timp abrogata    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!