AcasăPoliticaDemisie. Florin Iordache renunta la sefia Ministerului Justitiei

Demisie. Florin Iordache renunta la sefia Ministerului Justitiei

Ordonanta 13 i-a venit de hac, se poate spune, lui Florin Iordache, care a demisionat de la Ministerul Justitiei.

Asadar, dupa doar o luna de la investirea Cabinetului Grindeanu, iata ca se produce deja o schimbare in fruntea unui minister. Iar anuntul a fost facut pe fondul sedintei de Guvern de joi, inceputa la ora 14.

Este vorba despre ministrul Justitiei si despre Florin Iordache, demnitarul care a facut in pas in lateral de la sefia MJ, pe fondul controversei privind emiterea Ordonantei 13, pe modificarea Codurilor Penale, intre timp abrogata. „Am hotarat sa-mi inaintez demisia din functia de ministru al Justitiei”, a anuntat Iordache, joi dupa-amiaza, de la Palatul Victoria.

Anuntul facut de Iordache pune capat, astfel, speculatiilor aparute in ultimele zile, cu privire la soarta sa la sefia MJ, o data ce premierul precizase, inca din seara in care vestea ca se va abroga OUG 13, ca ministrul „isi asuma consecintele” pentru faptul ca argumentele Guvernului „n-au fost bine comunicate”.

Demisie. Florin Iordache nu mai e ministru al Justitiei
Dupa doar o luna de la investirea Cabinetului Grindeanu, iata ca se produce deja o schimbare in fruntea unui minister.
Este vorba despre Florin Iordache, ministrul Justitiei, care a facut in pas in lateral de la sefia MJ, pe fondul controversei privind emiterea Ordonantei 13, intre timp abrogata.Demisie. Florin Iordache nu mai e ministru al Justitiei 

Dupa doar o luna de la investirea Cabinetului Grindeanu, iata ca se produce deja o schimbare in fruntea unui minister.

Este vorba despre Florin Iordache, ministrul Justitiei, care a facut in pas in lateral de la sefia MJ, pe fondul controversei privind emiterea Ordonantei 13, intre timp abrogata

author avatar
Cristina Stefan
14.914 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger