Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Declansarea Brexit il gaseste pe Printul Charles in Bucuresti. Intalnire cu Iohannis

Declansarea Brexit il gaseste pe Printul Charles in Bucuresti. Intalnire cu Iohannis

Autor:

In prima faza s-a aflat, din directia presei din Regatul Britanic, faptul ca premierul de la Londra urmeaza sa declanseze procedurile implicate de Brexit miercurea viitoare.

 

cotr 720x479 Declansarea Brexit il gaseste pe Printul Charles in Bucuresti. Intalnire cu IohannisNici bine nu se raspandise informatia ca pe 29 mai se da, practic, startul procesului cunoscut drept Brexit – adica al iesirii Marii Britanii din UE – ca, potrivind anuntul cu precizarile oferite, in jurul pranzului, de catre purtatorul de cuvant al Cotrocenilor reiese ca mostenitorul Coroanei britanice se va afla pe taram autohton miercurea viitoare.

Ba mai mult, din cate reiese din trecerea in revista a intrevederilor aflate pe agenda presedintelui din perioada viitoare, Printul Charles va fi chiar oaspetele presedintelui Iohannis pe 29 mai, cand, pe langa intrevederea oficiala, seful statului va oferi o receptie in onoarea invitatului britanic.

Trebuie precizat, totodata, ca nu e prima oara cand fiul reginei Elisabeta a IIa este primit la Cotroceni de la instalarea in functie a actualului presedinte.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!