AcasăPoliticaDecizie neasteptata: Mihai Stanisoara a demisionat din Parlament si din PLR!

Decizie neasteptata: Mihai Stanisoara a demisionat din Parlament si din PLR!

Mihai Stanisoara si-a luat colegii prin surprindere colegii, miercuri, anuntand ca a hotarat sa se retraga atat din postura de parlamentar, mai precis de deputat, dar si din calitatea de membru al Partidului Liberal Reformator, formatiune condusa de catre actualul lider al Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

Fostul consilier prezidential in chestiuni de securitate nationala, in timpul mandatului lui Traian Basescu, si fost membru al PNL, Mihai Stanisoara a ales, asadar, sa renunte, cel putin pentru o perioada, la prezenta in viata politica, oferita, printre altele, de postura de reprezentant al Legislativului, dupa trei mandate – doua de deputat si una de senator. De altfel, Camera a luat act, in sedinta de miercuri, de demisia lui Stanisoara, locul acestuia devenind, oficial, vacant.

Totodata, Mihai Stanisoara (52 de ani) s-a retras din randurile partidului condus de Tariceanu. „Dupa o indelungata deliberare și auto-analiza, am hotarat ca drumul pe care il voi urma de acum inainte sa nu mai includa, cel putin pentru o perioada, politica de partid sau cea parlamentara”, marturiseste Stanisoara, intr-un mesaj dat publicitatii miercuri.

Mihai Stanisoara nu a precizat care sunt motivele pentru care a luata aceasta decizie neasteptata pentur multi dintre actantii scenei politice, insa, a tinut sa le multumeasca celor cu care a colaborat, pe scena politica, in toti acesti ani, precum si romanilor care l-au votat, dar si reprezentantilor presei.

sursa foto: facebook.com/stanisoaramihai

author avatar
Cristina Stefan
356 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger