Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Decizie finala: Chirica ramane in PSD, dar fara functii. Dragnea: am refuzat sa supun la vot excluderea

Decizie finala: Chirica ramane in PSD, dar fara functii. Dragnea: am refuzat sa supun la vot excluderea

Autor:

Mihai Chirica, pana de curand vicepresedinte la nivel national al PSD-ului, dar si sef interimar al organizatiei PSD Iasi, a ramas fara prerogativele celor doua functii, o data ce a fost sanctionat de conducerea social-democrata.

 

pesedisti 667x500 Decizie finala: Chirica ramane in PSD, dar fara functii. Dragnea: am refuzat sa supun la vot excludereaAnuntand decizia in cazul edilului de la Iasi, care, practic, il lasa pe Chirica in ipostaza de a fi un simplu membru al partidului pe care il conduce, Liviu Dragnea a edat cateva lamuriri. “In jur de 90% dintre colegi mi-au cerut sa supun la vot excluderea dlui Chirica”, a sustinut liderul PSD, adaugand ca o parte dintre colegi i-au cerut lui Chirica sa-si dea demisia din calitatea de membru de partid, pas care ar fi pierderea mandatului de primar.

Au fost si alte propuneri, ce vizau sanctiuni cu pierderea functiilor de conducere, a adaugat seful PSD. “Am refuzat sa supun la vot propunerea de excludere care ar fi iesit intr-o majoritate covarsitoare”, a tinut sa mai sublinieze Dragnea.

sursa foto: stireazilei.com


1 Comentariu la Decizie finala: Chirica ramane in PSD, dar fara functii. Dragnea: am refuzat sa supun la vot excluderea


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!