Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Decizie de ultim moment luata in cazul programului lui Grindeanu

Decizie de ultim moment luata in cazul programului lui Grindeanu

Autor:

Pe fondul zvonurilor tot mai insistente ce vizeaza eventuale schimbari in actuala formula guvernamentala, dar si dupa ce, la primele ore ale zilei, s-a speculat intens ca Liviu Dragnea i-ar fi cerut demisia, despre primul-ministru s-a aflat ca si-a anulat prezenta la un eveniment aflat in plina desfasurare, la ora de fata, in Bucuresti.

 

15027431 1161794403896532 1185686022997355877 n grindeanu 720x480 Decizie de ultim moment luata in cazul programului lui GrindeanuEste vorba de Conferinta Jump to Smart 1.0, la care Grindeanu ar fi urmat sa participe, incepand cu ora 14. Confirmarea faptului ca Sorin Grindeanu nu va mai fi prezent la evenimentul de la Teatrul National si-a gasit confirmare din directia Palatului Victoria.

Cat priveste zvonul ca seful PSD i-ar fi cerut lui Grindeanu sa demisioneze, o voce cunoscuta din PSD a negat o astfel de varianta. DETALII AICI.

Tuturor informatiilor care au aparut despre primul-ministru in decursul acestei zile li se adauga si dezvaluirile din “National”, din editia curenta, cuprinse in materialul “Grindeanu, „sifon” la Tiriac!”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!