Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Decizie a instantei: incepe judecarea dosarului fostului vicepremier Oprea

Decizie a instantei: incepe judecarea dosarului fostului vicepremier Oprea

Autor:

In ciuda argumentelor invocate de avocatii sai, magistratii de la Instanta Suprema i-au respins lui Gabriel Oprea contestatia si au dispus inceperea judecarii cauzei.

 

GABRIEL OPREA FANE 167 347x500 Decizie a instantei: incepe judecarea dosarului fostului vicepremier OpreaMasura este definitiva. Ceea ce inseamna ca fostul minitru de Interne si vicepremier pe chestiuni de securitate nationala va ajunge in fata magistratilor de la Curtea Suprema, in dosarul DIPI.

Va amintim ca in dosarul “limuzinei de lux de la DIPI”, cum mai este cunoscuta cauza la nivelul opiniei publice, Oprea este acuzat de DNA de abuz in serviciu. Cazul are legatura cu cheltuirea unei sume de bani din bugetul Departamentului de Informatii si Protectie Interna in vederea cumpararii unei masini.


1 Comentariu la Decizie a instantei: incepe judecarea dosarului fostului vicepremier Oprea

  1. ZORO

    PENTRU TOATE CRIMELE ORIBILE COMISE DIN FUNCTIILE DE MILITAR SI DEMNITAR IZMENARUL NU TREBUIE SA SCAPE DE PUSCARIE PE VIATA SI DE CONFISCAREA TOTALA A AVERII PANA LA AL PATRULEA NEAM, ASTA CA SA DEMONSTRAM CA POPOR CA SUNTEM CRESTINI.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!