Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Decizia presedintelui in privinta cererii de urmarire penala a fostului ministru Valerian Vreme

Decizia presedintelui in privinta cererii de urmarire penala a fostului ministru Valerian Vreme

Autor:

Seful statului i-a transmis, vineri, lui Tudorel Toader, ministrul Justitiei, cererea de urmarire penala a fostului ministru al Comunicatiilor, Valerian Vreme.

 

ioh Decizia presedintelui in privinta cererii de urmarire penala a fostului ministru Valerian VremeUn anunt in acest sens a fost facut public in urma cu scurta vreme, dinspre Cotroceni.

Decizia lui Klaus Iohanis vine dupa ce Procurorul General a transmis catre Presedintie solicitarea venita miercuri din partea DNA-ului, institutie ai carei reprezentanti il suspecteaza pe Vreme de “abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit”. Directia Nationala Anticoruptie avea nevoie de acest aviz pentru a putea incepe urmarirea penala in cazul fostului membru al Guvernului.

Valerian Vreme a fost ministru al Comunicatiilor in intervalul septembrie 2010-februarie 2012 si este suspectat in dosarul Microsoft.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!