AcasăPoliticaDecizia in privinta lui Iordache "e luata". Cand o anunta Grindeanu!

Decizia in privinta lui Iordache „e luata”. Cand o anunta Grindeanu!

O data ce motiunea de cenzura a fost supusa votului, un alt subiect de interes pentru opinia publica, si anume soarta lui Florin Iordache in fruntea Ministerului Justitiei, a fost repus pe tapet, avand in vedere ca premierul a tot declarat, in ultimele zile, ca asteapta sa treaca aceasta procedura pana sa lamureasca si aceasta chestiune, urmare a abrogarii OUG 13.

Scapat definitiv de emotiile demersului declansat de opozitie la adresa Cabinetului sau, de vreme ce motiunea de cenzura nu a trecut de Parlament (DETALII AICI), Sorin Grindeanu are de facut un anunt in privinta situatiei de la varful MJ.

Si spunem asta in conditiile in care, din cate a lamurit premierul in urma cu doar cateva momente, s-a hotarat deja, insa asteapta sa faca acest anund dupa ce va discuta cu Iordache. Astfel ca isi va face publica hotararea abia joi, dupa sedinta de Guvern. „Asa cum va spuneam (…) o sa am o discutie cu dansul in seara asta sau maine dimineata, iar maine dupa-masa o sa va anunt ce decizie am luat. Decizia mea e luata (…) nu e vorba doar de persoana domnului Iordache (…) pentru ca va spuneam de ieri ce se intampla”, a punctat primul-ministru.

author avatar
Cristina Stefan
146 afisari

1 COMENTARIU

  1. ESTE MAI MULT DECAT PENIBIL SI CRIMINAL CE SE INTAMPLA IN GUVERNAREA RO ; Un miner este numit director la aviatie, Ministri nu au nimic comun cu activitatile pe care le coordoneaza sau sunt depasiti de stuatii , Secretarii de stat numiti si consilierii sunt alesi din randul ageamiilor, semidoctilor, impostorilor, etc, Deciziile Guvernului nu sunt fundamentat si sunt adoptate in mod haotic in timp ce parlamentarii parca sunt luati de la glumeti sau din centre de reeducare. Guvernul a luat locul sindicatelor bate apa in piua fara sa arate implementarea vreunui PLAN, PROGRAM DE DEZVOLTARE sau a vreunei strategii sectoriale sau nationale pe termen scurt mediu sau lung. RO poate progresa mai mult fara asemenea conducere.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger