AcasăPoliticaDecizia ALDE, comuna cu a PSD-ului. Tariceanu: motiune de cenzura, luni, in...

Decizia ALDE, comuna cu a PSD-ului. Tariceanu: motiune de cenzura, luni, in Parlament

In prima zi a saptamanii viitoare se va depune motiunea de cenzura la adresa Executivului. Seful partidului alaturi de care PSD-ul formeaza Coalitia de guvernare a facut un anuntul in urma cu scurt timp.

Cu mentiunea ca luni se va decide calendarul privitor la aceasta actiune, Calin Popescu Tariceanu a invocat o „situatie inedita, in care un prim-ministru care si-a pierdut sprijinul politic se agata de functie si dupa cum vedeti incearca diferite solutii pentru a ramane in fruntea Guvernului (…) acest lucru e de Cartea Recordurilor”.

Motivand ca s-a ajuns la aceasta solutie, a motiunii, pentru ca premierul „refuza” sa plece si spre a pune capat „crizei politice pe care o dorim scurtata cat mai mult posibil”, Tariceanu a subliniat ca „asistam la niste elemente de circ reprobabil din partea unui om care a ajuns prim-ministru acolo nu prin propriile merite, ci pentru ca a fost desemnat de Coalitia majoritara” si ca „ma bucur ca exista o intelegere comuna in privinta acestei actiuni”.

author avatar
Cristina Stefan
187 afisari

1 COMENTARIU

  1. RAZBOIUL DECLANSAT DE MAFIA POLITICA (PSD+ALDE ) PRIN UCIDEREA INTRE EI , TREBUIE SA SE EXITINDA SI SA CONTINUIE IN RO CU SPRIJINUL SOCIETATII CIVILE ELITISTE ORGANIZATE, PENTRU A CURATI SOCIETATEA ROMANEASCA POST COMUNISM CONTAMINATA DE ; POLITRUCI, IMPOSTORI, MAFIOTI, DE EXCROCI, DE MASONI TRADATORI, DE BANDITI , DE DEMAGOGI, DE PATRIOTI TRADATORI , DE OAMENI DREPTI CU POFTE STRAMBE, ETC. TREBUIE ORGANIZATE URGENT ALEGERI ANTICIATE DAR NU CU SI PENTRU FOSTI PUPINCURISTI, DEMAGOGI SAU POLITRUCI DEVENITI VEDETE PUBLICE DUPA 1989.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger