AcasăPoliticaDe la televiziune, in politica. De ce vrea Victor Slav in PRU

De la televiziune, in politica. De ce vrea Victor Slav in PRU

O informatie care imbina mondenul cu politicul s-a raspandit cu repeziciune, miercuri in jurul pranzului. S-a aflat ca Victor Slav e tentat sa intre in politica, si nu oricum, ci in cadrul Partidului Romania Unita.

Sotul Biancai Dragusanu, pe care malitiosii continua sa-l alinte „baiatul de la meteo”, cu referire la perioada in care a prezentat vremea, la postul din Pache Protopopescu, a confirmat aceasta intentie, intr-o interventie telefonica la Romania TV. Prilej cu care a explicat faptul ca a facut acest pas ca urmare a faptului ca PRU, fiind preocupat de problema defrisarilor si ca, fiind vorba de „securitate nationala” si de „un atac la adresa mea, a familiei si a tarii mele”, a decis sa li se alature.

Chiar daca a admis ca inca nu a avut timp sa-i spuna partenerei de viata, dar sa-i mai si ceara sfatul, Victor Slav a parut cxat se poate de decis ca acesta este drumul pe care vrea sa-l urmeze- cel al politicii.

In alta ordine de idei, Slav urmeaza sa fie coleg de formatiune printre altii, cu deputatul Sebastian Ghita, cu Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta, precum si cu senatorul Daniel Savu.

sursa foto: Facebook/Victor Slav

author avatar
Cristina Stefan
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger