Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » De ce spera Dragnea ca intalnirea dintre Toader, Lazar si membrii Comisiei sa aiba loc la Parlament

De ce spera Dragnea ca intalnirea dintre Toader, Lazar si membrii Comisiei sa aiba loc la Parlament

Autor:

Anuntata intrevedere la care ar urma sa participe ministrul Justitiei- in calitate de mediator, dar si procurorul general si reprezentantii Comisiei parlamentare privind prezidentialele din 2009 ar fi oportun sa aiba loc la sediul Legislativului, considera al treilea om in stat.

 

liviu dragnea 2 rica petrescu De ce spera Dragnea ca intalnirea dintre Toader, Lazar si membrii Comisiei sa aiba loc la Parlament“Am auzit despre aceasta intentie. Eu sper, ca parlamentar, ca acea intalnire – daca va avea loc – nu va avea loc decat in Palatul Parlamentului. Eu nu cred ca cineva poate sa medieze intre Parlament si seful unei alte institutii, in afara de Curtea Constitutionala, si aia se face institutional si procedural”, a subliniat Liviu Dragnea, oferind mai multe motive care sa sustina aceasta idee. “Eu, daca as fi membru in comisia respectiva, as dori sa fac acea intalnire la Parlament, acolo unde se desfasoara lucrarile Comisiei. Parlamentul este cea mai legitima institutie din tara”, a conchis presedintele Camerei, la o zi dupa ce s-a anuntat despre intentia ca membrii Comisiei amintite sa aiba discutii – in cursul acestei saptamani – cu ministrul Justitiei si cu Procurorul General, pe tema dosarului clasat de PICCJ, privind alegerile din 2009.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!