AcasăPoliticaDe ce se opun pesedistii remanierii Guvernului Ponta

De ce se opun pesedistii remanierii Guvernului Ponta

Acum, cand Victor Ponta pare mai hotarat ca niciodata sa faca un pic de curatenie pe la Palatul Victoria, social-democratii bat in retragere. Nu din simpatie fata de ministii liberali care ar urma sa fie schimbati, ci pentru ca au intuit potentialul electoral al acestora.

Pesedistii vor sa profite de gafele ministrilor liberali

Fara sa faca prea multa zarva pe tema, pesedistii au recunoscut in surdina ca nu sunt multumiti de prestatia unor membri ai cabinetului.  Adepti ai remanierii pana in urma cu ceva timp, social-democratii sustin ca stangaciile liberalilor sunt mana cereasca pentru ei.

„Ne calca pe nervi gafele lui Eugen Nicolaescu, aroganta lui Varujan Vosganian, lipsa de profesionalism a Marianei Campeanu, plus stilul asta plangacios pe care-l are. La fel de slab este si Relu Fenechiu. De Daniel Chitoiu nici nu mai vorbesc, asta este si nauc si fudul si pus pe smecherii.  Pana si parlamentarii PNL spun ca este cel mai prost ministru de Finante”, ne-a declarat un lider PSD. In ciuda opiniei inalte pe care o au despre penelisti, social-democratii nu vor insa sa-i vada schimbati din functii. „Sunt perfecti asa cum sunt. Daca PNL va defila in continuare cu Nicolaescu, Campeanu, Fenechiu si Chitoiu, cu siguranta se vor duce in cap la viitoarele alegeri. Un avantaj in plus pentru noi pe care ar fi pacat sa nu-l fructificam”, a mai precizat liderul PSD.

author avatar
Adelina Ionicel
872 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger