Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » De ce crede Liviu Dragnea ca a fost chemata fosta sa sotie la DNA

De ce crede Liviu Dragnea ca a fost chemata fosta sa sotie la DNA

Autor:

“N-am nicio legatura cu Tel Drum-ul”, a afirmat raspicat Dragnea, vineri, de la Parlament, inainte de a fi intrebat cum vede audierea fostei sale partenere de viata, Bombonica Prodana, la Directia Nationala Anticoruptie.

 

Liviu Dragnea USL bilant 2 ani Narcis Pop 32 331x500 De ce crede Liviu Dragnea ca a fost chemata fosta sa sotie la DNA“De ce a fost chemata? Pentru ca a fost sotia mea, este singura ei vina si asta n-o sa mi-o iert niciodata”, a raspuns seful PSD, pe fondul audierii fostei doamne Dragnea, in calitate de martor, in “dosarul Brazilia”, cum este cunoscut in spatiul public.

Liviu Dragnea nu s-a oprit, insa, aici, ci a adus in discutie si faptul ca Bombonica Prodana (ex-Dragnea) a ajuns in instanta cu un dosar – despre care se stie ca a fost deschis de DNA. “Este trimisa in proces pentru ca este sotia mea si acum este anchetata tot pentru ca a fost sotia mea”, a invocat liderul PSD.

Nu in ultimul rand, Dragnea lasat sa se inteleaga ca nu uita anumite aspecte. “Si o sa spun mai multe lucruri, astept sa se deruleze evenimentele in continuare. Pentru ca daca cei care cred – care au ocupat niste functii sau cine ocupa acum niste functii- care cred ca eu sunt amnezic, se insala amarnic”, a tinut sa sublinieze Dragnea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!