AcasăPoliticaDarius Valcov, la Instanta Suprema: "Vedem ce se va intampla!"

Darius Valcov, la Instanta Suprema: „Vedem ce se va intampla!”

Inca dinainte ca senatorii sa supuna la vot noua cerere a DNA pe numele sau, social-democratul Valcov a venit la Instanta Suprema, insotit de avocata.

Valcov a ajuns la Inalta Curte de Casatie si Justitie miercuri dimineata si nu a vrut sa faca prea multe declaratii inainte de a intra in sediul Curtii Supreme, unde se judeca, azi,  contestatia facuta de catre procurorii DNA fata de masura arestului la domiciliu, dispusa intr-o prima faza de catre magistratii acestei instante, pe 26 martie, in conditiile in care, dupa ce Valcov fusese retinut pentru 24 de ore – fiind acuzat de tarfic de influenta, pentru fapte pe care le-ar fi comis in perioada in care era primar in Slatina – DNA ceruse arest preventiv pentru 30 de zile in cazul fostului ministru.  „Vedem ce se va intampla”, a afirmat fostul membru al Guvernului Ponta, la intrarea in cladirea instantei. Intrebat daca se gandeste ca ar putea ca ajunge din nou in arest, Valcov a raspuns: „nu cred”.

La cateva ore de la sosirea lui Valcov la ICCJ, mai percis in jurul orei 13, senatorii au avizat atat cererea privind continuarea urmaririi penale a parlamentatului care face parte din aceasta Camera, cat si pe cea privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive a fosutului ministru al Finantelor. E important de precizat ca decizia in cazul incuviintarii arestarii preventive s-a luat cu votul majoritatii celor prezenti in plenul Senatului.

author avatar
Cristina Stefan
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger