AcasăPoliticaDaniel Savu a anuntat ca paraseste PSD

Daniel Savu a anuntat ca paraseste PSD

Senatorul care la un moment dat, mai precis in septembrie anul trecut, isi anuntase intentia de a intra in cursa pentru prima functie in partidul condus actualmente de Liviu Dragnea a facut de aceasta data un anunt privind un mare pas in lateral pe care l-a facut, cand vine vorba despre Partidul Social Democrat.

Mai clar fie spus, Daniel Savu a anuntat ca s-a decis sa plece din PSD, dupa 18 ani in care a figurat in randurile formatiunii social-democrate, si la doar cateva zile de cand se aflase ca ar dori ca numele sau sa figureze pe lista Consiliului Judetean Prahova. Parlamentarul si-a facut publica hotararea de a ramane senator independent „cu acelasi fel de a fi, dar cu mult mai multa libertate de exprimare”, marti seara, prin intermediul blogului sau.

Senatorul care face parte din Comisia de control parlamentar a activitatii SRI si-a si motivat alegerea de a parasi tabara social-democrata. „Eu, Daniel Savu, cel care obisnuiam sa spun ca sunt ultimul care va stinge lumina in PSD, am luat aceasta hotarare dupa o perioada lunga in care am incercat sa schimb ceva in partidul meu, atat prin reactii publice, cat si prin mult mai multe demersuri in structurile interne”, a sustinut alesul neamului, Savu adaugand urmatoarele aspecte: „am incercat sa lupt cu mijloace permise impotriva politicii de clan, uneori chiar de clan mafiot”.

sursa foto: Facebook/Daniel Savu

author avatar
Cristina Stefan
340 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger