AcasăPoliticaDaniel Constantin, liderul PC, dispus sa renunte la functia de vicepremier: "Suntem...

Daniel Constantin, liderul PC, dispus sa renunte la functia de vicepremier: „Suntem blocati dintr-o ambitie personala”

Daniel Constantin

Pentru a dovedi o data in plus faptul ca PC e gata sa faca o serie de concesii, pentru deblocarea situatiei din Guvern, presedintele Conservatorilor si-a anuntat, marti, decizia de a renunta la functia de vicepremier, in conditiile in care Guvernul nu se restructureaza.

Daniel Constantin

Constantin a tinut, insa, sa sublinieze ca, in conditiile in care unii fac eforturi sa se depaseasca acest moment de criza in functionarea USL, altii, in speta lideri ai PNL, tin de orgoliul lor. „Suntem intr-un blocaj politic. Am fost dispus sa renunt la functia de viceprim-ministru daca nu se restructureaza guvernul, daca se restructureaza Guvernul, atunci va trebui sa revenim cu totii la lucrurile la care ne-am angajat cu totii. (…) Sa se respecte protocolul trebuie respectat. (…) Am facut o gramada de concesii, am cedat functia de vicepresedinte al Senatului, de viceprim-ministru, si inca o data, si altele nestiute pentru functionarea USL. Nu vad niciun semn din partea domnului Antonescu. Ne dorim cu totii sa mergem mai departe”, a sustinut liderul Conservatorilor.

Fara sa nominalizeze, Constantin s-a rezumat la a spune ca „suntem blocati dintr-o ambitie personala a 2-3 lideri ai PNL”. Declaratia presedintelui PC vine la doar cateva zile de cand voci din conducerea liberalilor sustineau ca nu li se pare firesc sa fie pusi la egalitate cu conservatorii, cand a fost vorba de propunerea sa existe patru vicepremieri, cate unul pentru fiecare formatiune din cadrul Uniunii aflate la guvernare.

188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger