AcasăPoliticaDaniel Chitoiu, unealta lui Victor Ponta in PNL

Daniel Chitoiu, unealta lui Victor Ponta in PNL

Suspiciuni de tradare in PNL.  Liberalii din teritoriu par din ce in ce mai convinsi ca ministrul Finantelor a trecut cu arme si bagaje de partea social-democratilor.

Liberalii nu mai au incredere in Daniel Chitoiu
In PNL, ministrul Finantelor este considerat omul premierului Victor Ponta

Daniel Chitoiu este calul troian al premierului Ponta. Acuzatia vine chiar din interiorul PNL, liberalii sustinand ca ministrul Finantelor si-a luat de multa vreme ”carnet rosu de partid”. ”Uitandu-te la el, nu ai spune ca este atat de ambitios si avid de putere. Uneori am impresia ca l-a pacalit si pe presedintele Antonescu. In realitate, ca sa-si asigure viitorul politic, Chitoiu este in stare de orice. Ne-a vandut pe toti PSD-ului”, ne-a declarat un important lider PNL, care nu a ascuns ca este deranjat de ”aroganta” vicepresedintelui liberal. ”Nici nu se mai ascunde macar. La intalnirea pe care am avut-o la Mamaia, in loc sa stea alaturi de colegii lui de partid, a gravitat tot timpul in jurul lui Victor Ponta. Dupa aia are tupeul sa vina in fata noastra si sa se planga ca-i pune premierul bete in roate si ca nu-l lasa sa-si faca treaba la minister”, a mai spus liberalul.

O sa rupa partidul!

Dincolo de nemultumirile legate de prestatia, atitudinea si simpatia pe care ministrul Finantelor o manifesta fata de pesedisti, liberalii vad in Daniel Chitoiu un adevarat pericol pentru partid. In consecinta, acestia incearca, ori de cate ori au ocazia, sa-l averitizeze pe Crin Antonescu asupra jocului dublu pe care-l face vicepresedintele PNL. ”Isi doreste cu atata disperare sa preia conducerea PNL, incat nu se gandeste la consecinte. Este dispus sa sacrifice partidul, doar ca sa-si atinga scopul.  Pe de o parte este protejat de Victor Ponta, iar pe de alta de oameni cu greutate financiara, ceea ce ii da curaj. Nu m-ar mira daca l-ar trada pe presedintele Antonescu”, a precizat un parlamentar PNL.

[poll id=”596″]

author avatar
Adelina Ionicel
1.511 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger