AcasăPoliticaDaniel Chitoiu, Ministrul Finantelor, a demisionat din Guvern

Daniel Chitoiu, Ministrul Finantelor, a demisionat din Guvern

Ministrul Finantelor si-a anuntat, joi seara, demisia din Guvern. Liberalul a sustinut o conferinta de presa, impreuna cu presedintele partidului, Crin Antonescu, in care si-a anuntat decizia de a parasi Guvernul Ponta – atat portofoliul de la Finante, cat si postura de vicepremier.

„M-am decis sa ma implic mai activ in activitatea PNL, preluand, interimar, functia de secretar general. Ma retrag din Guvern pentru ca activitatea desfasurata in cadrul Guvernului nu-mi va permite sa ocup si aceasta functie. Sunt un om de partid, am o colaborare buna cu toate organizatiile din PNL, si de aceea ma retrag din Guvern si din Ministrul Finantelor (…) Ca atare nu sunt alte motive pentru care ma retrag din Guvern”, a precizat fostul vicepremier Chitoiu.

„A decis sa puna capat experientei din Guvern”, a explicat si liderul PNL, cel care a mentionat, totodata, ca vineri va fi anuntata propunerea pentru noul ministru al Finantelor, respectiv numele succesorului lui Chitoiu. Varianta cel mai des vehiculata in ultimele ore ar fi aceea a liberalului Eugen Nicolaescu, actualul ministru al Sanatatii.

213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger