AcasăPoliticaDan Voiculescu afla peste o saptamana daca face Sarbatorile in libertate

Dan Voiculescu afla peste o saptamana daca face Sarbatorile in libertate

Are posibilitatea sa inainteze o noua cerere, peste cateva luni

Privat de libertate de mai bine de doi ani, fostul senator spera sa paraseasca detentia cat mai curand si asteapta o decizie a instantei in acest sens.

Si daca in prima faza instanta dispusese judecarea cererii adresate de apararea legala a lui Dan Voiculescu abia in prima luna a anului viitor, urmare a unei cereri de avansare a termenului, magistratii de la Judecatoria sectorului 5 au dispus solutionarea mai devreme a solicitarii in cauza.

Astfel ca sunt mari sanse ca pe 13 decembrie, adica peste exact o saptamana, fondatorul trustului Intact sa afle ce anume decid judecatorii in privinta cererii sale de eliberare conditionata si, mai exact, daca instanta ii va permite sa isi petreaca Sarbatorile acasa, alaturi de familie.

Va amintim ca Voiculescu a primit o condamnare de 10 ani de detentie in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare, din care a executat pana la momentul de fata doi ani si patru luni. La momentul de fata, fostul ales al neamului se afla in detentie la Rahova.

author avatar
Cristina Stefan
318 afisari

2 COMENTARII

  1. Oferta extra: bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de emaila unuia dintre coordonatorii echipei noastre: maiasimi@yahoo.com

  2. VORBA LUI CELENTANO din l’as FIERBINTI „Puscaria nu mai e o rusine” . IN TARA CA RO CAPTURATA DUPA 1990 DE MAFIOTI , HOTI SI BANDITI JUSTITIA E DOAR A LOR.
    „Ţară de secături, ţară minoră, căzută ruşinos la examenul de capacitate în faţa Europei… Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoţii improvizaţi astăzi în moralişti, miniştrii care s-au vândut o viaţă întreagă, deputaţii contrabandişti…
    Nu ne prăbuşim nici de numărul duşmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoşătoare de meningită morală”.
    In Romania ,, Politica este indeletnicirea scarboasa prin care tipi fara nicio profesie ori avortoni ai profesiei lor, se catara acolo unde se deschid robinetele societatii. Posturi bine platite, de unde se pot invarti afaceri de miliarde, consilii de administratie, conecsiuni si reprezentante. Ai tupeu, ai proptele, ajungi si din lichea ce ai fost sau esti, devii omul ce imparte dreptatea, care arbitrezi morala, care reclama sacrificiul suprem.”
    Iar ,,Democratia este un sistem de exploatare a averilor statului mintind multimile naive prin gadilarea instinctelor primare. Pentru a curma coruptia universala ar trebui o elita de conducatori care sa se sacriifice in interesul permanent al natiunii,. Dar unde sa gasesti asemenea sfinti printre oamenii politici narozi?”
    In Ro, dupa 1989, DEMOCRATIA este mimata, deoarece nu se poate vorbi de o separatie a puterilor in stat, ci numai de amestecul dintre ele, de ingerinte si influiente reciproce de tip imoral, neortodox sau MAFIOT. COABITAREA impusa este o acceptare HAIDUCEASCA balcanica si nicidecum o aplicatie constitutionala sau morala

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger