AcasăPoliticaDan Voiculescu: „Justitia confirma ca Basescu a comis fapte ilicite”

Dan Voiculescu: „Justitia confirma ca Basescu a comis fapte ilicite”

Dan Voiculescu l-a invins pe Basescu la Judecatoria Sectorului 5

„Justitia confirma ca Traian Basescu a comis fapt ilicite si a mintit Europa”, a anuntat, ieri, Dan Voiculescu, pe pagina web personala, unde a postat documentele care ii sustin varianta.

Dan Voiculescu l-a invins pe Basescu la Judecatoria Sectorului 5
Judecatorii au admis, in parte, cererea lui Voiculescu
Instanta l-a gasit vinovat pe presedintele Traian Basescu

Dan Voiculescu a anuntat ca a primit motivatia hotararii Judecatoriei Sectorului 5 in procesul pe care i l-a intentat presedintelui Traian Basescu, pe care l-a acuzat ca i-a atribuit, de la tribuna Parlamentului, o afirmatie pe care el nu a facut-o niciodata, referitoare la controlul asupra justitiei.

„Presedintele suspendat a repetat-o sistematic, in ciuda faptului ca i-am comunicat public ca il dau in judecata. In consecinta, instanta a decis ca Traian Basescu a comis fapte ilicite, prin afirmatiile de natura calomnioasa. (…)Trebuie remarcat curajul instantei. Nu cred ca a fost deloc usor sa il condamne pe Basescu intr-un proces cu Voiculescu si intr-un dosar cu implicatii majore pentru evaluarea adevarului despre referendumul din 2012. Un curaj exceptional al judecatorului care, sunt convins, va fi remarcat pe plan intern si international”, a scris Dan Voiculescu pe blogul personal.

Vedeti aici motivarea instantei de judecata!

 

 

author avatar
Dan Bratu
547 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger