AcasăPoliticaDan recunoaste ca a ramas fara delegati pe motiv de concert

Dan recunoaste ca a ramas fara delegati pe motiv de concert

Politicianul nu a facut un secret din faptul ca delegatii USB au abandonat numararea voturilor, pentru a ajunge sa-i vada pe Adam Levine si pe colegii sai de la Maroon 5, care au concertat in Piata Constitutiei chiar in seara alegerilor locale.

Liderul USB a explicat acest lucru seara trecuta, la potul B1 TV. „Noi am castigat in vreo 130 de sectii, unde am avut delegati la numararea voturilor, am pierdut in vreo 40 in care nu am avut. Noi am avut delegati peste tot, numai ca nu erau oameni din partid, erau oameni care pur si simplu ne-au sprijinit, numai ca dintre ei s-au retras multi, unii ne-au spus ca s-au dus la concertul care a fost aseara (Concertul Maroon 5-n.n.) si nu mai puteam sa ii inlocuim pentru ca erau date limite pana la care se propuneau si au ramas sectii in care nu am avut pe nimeni”, a lamurit candidatul USB la Primaeia Capitalei.

Luni, Nicusor Dan scria, pe Facebook, urmatorul mesaj, in conditiile in care se aflase deja ca frantuzoaica Armand, desi parea sa ia fata candidatului PSD, cel putin conform exit-poll-urilor, a iesit abia pe locul 2, conform datelor prezentate de BEC:  „Cateva numere, fara comentarii. In sectorul 1 au fost 163 de sectii. Am avut delegati in 126 de sectii. In ele Clotilde Armand a castigat cu 76 de voturi (medie 0,6 voturi / sectie pentru noi). Nu am avut delegati in 36 de sectii. In acestea PSD a castigat cu 1755 de voturi (medie 46 voturi / sectie in defavoarea noastra). Multumim tuturor delegatilor nostri pentru efortul incredibil de azi-noapte”.

author avatar
eNational
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger