AcasăPoliticaDan Pascariu, demis de la carma TAROM, dupa dezvaluirile din “National”

Dan Pascariu, demis de la carma TAROM, dupa dezvaluirile din “National”

Zilele lui Pan Pascariu la sefia TAROM sunt numarate. Potrivit unor surse guvernamentale, in urma dezvaluirilor  din “National”, Pascariu va fi demis, luni, de la conducerea companiei aeriene de stat.

Dan Pascariu
Asa cum a publicat NATIONAL, Pascariu a fentat tot ce se putea: justitie, puscarie si autoritati ale statului

Tinut in brate de de Serviciul de Informatii Externe, Dan Pascariu a stiut sa se descurce si, de pe vremea cand conducea Bancorex, s-a „orientat” acordand credite unor afaceristi si politicieni influenti (Adriean Videanu, Sorin Dan, Vitali „Usturoi” etc.), banii nefiind returnati niciodata.

Seria noroacelor, intrerupta

Acuzat de fals intelectual, Pascariu a fost deferit justitiei, dar, ulterior, dosarul sau a „disparut”, iar cazul a fost inchis. Printre “realizarile” sale, dezvaluite de “National”, se mai numara si managementul unor firme  falimentare (asta l-o fi recomandat ca sef la TAROM?) , dar si faptul ca nu si-a declarat intreaga avere.  Sigur, ar mai fi de amintit si accidentul  din decembrie 2001, cand Pascariu a intrat in plin cu  BMW-ul saiu intr-un Tico ce rula regulamentar. Trei persoane au fost ucise, alte doua suferind rani grave, iar Pascariu si-a facut alcoolemia peste doua saptamani si, dupa patru ani de procese, a fost condamnat la un an cu suspendare. Seria noroacelor actualului sef al TAROM pare sa se apropie de final. Agentia Nationala de Integritate il suspecteaza de incompatibilitate (conduce Consiliul de Administratie al holdingului lui Ion Tiriac) si, conform surselor noastre, in urma dezvaluirilor din “National”, Dan Pascariu va fi demis, luni, de la conducerea TAROM.

Adam Gheorghe

author avatar
eNational
2.407 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger