AcasăPoliticaDan Mihalache nu mai e consilier prezidential. A fost acreditat ambasador

Dan Mihalache nu mai e consilier prezidential. A fost acreditat ambasador

Fostul liberal -devenit, ulterior preluarii de catre Klaus Iohannis a primei functii in stat, consilier prezidential si chiar sef al Cancelariei Prezidentiale  – a fost eliberat, miercuri, din functie.

Cel care a luat aceasta decizie a fost chiar liderul de la Cotroceni, iar motivul pentru care Dan Mihalache paraseste echipa de la Cotroceni este acela ca – dupa cum se stie deja de ceva vreme – va pleca la Londra, pentru a prelua functia de ambasador al Romaniei in Regatul Unit si al Irlandei de Nord. In acest sens, Klaus Iohannis a semnat deja decretul de acreditare a lui Mihalache in noua functie.

In aceelasi context, al schimbarii inaltilor reprezentanti diplomatici ai Romaniei peste hotare, aflam, tot din directia Cotrocenilor, faptul ca in decursul zilei de miercuri presedintele a semnat alte trei decrete privind acreditarea unor ambasadori. Este vorba despre Brandusa Ioana Predescu, noul inalt reprezentant diplomatic in Olanda, de Ion Vilcu, care va prelua postul de ambasador autohton in  Statele Unite Mexicane, dar si despre George Gabriel Bologan, care va reprezenta Romania in Republica San Marino.

250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger