AcasăPoliticaDan Diaconescu isi da fostii parlamentari in judecata

Dan Diaconescu isi da fostii parlamentari in judecata

Dan Diaconescu spera sa-i execute financiar pe parlamentarii care au parasit PPDD

Parlamentarii pepededisti care au lasat balta partidul pus pe roate de prezentatorul TV sunt buni de plata, ameninta secretarul general al PPDD, Liviu Neagu.

Dan Diaconescu spera sa-i execute financiar pe parlamentarii care au parasit PPDD

Ramasi fara 26 de alesi (deputati si senatori) in mai putin de un an de la alegeri, liderii PPDD au decis sa treaca la amendarea dezertorilor, pe baza unei conventii semnate inainte de lansarea in cursa electorala.

”E limpede ca tradarea este la loc de cinste in politica romaneasca, iar acest fenomen nu ne-a ocolit nici pe noi. Se pare ca meteahna intiparita in randul partidelor aflate la putere, de a racola parlamentari, nu ne-a ferit de plecarile din PPDD. Anterior campaniei pentru alegerile parlamentare, fiecare candidat a semnat o conventie cu PPDD, ca in cazul in care paraseste partidul sa plateasca doua milioane de euro. Am decis activarea acestor clauze si ne vom adresa de luni (astazi – n.r.) instantei, iar primul proces va fi cel al lui Tudor Barbu”, a anuntat Liviu Neagu. Tot el a precizat ca PPDD mai are, in prezent, doar 42 de parlamentari, fata de cei 68 validati dupa alegerile din decembrie 2012.

[poll id=”616″]

author avatar
Simona Badulescu
293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger