AcasăPoliticaDan Diaconescu il provoaca pe Victor Ponta la prezidentiale

Dan Diaconescu il provoaca pe Victor Ponta la prezidentiale

Dan Diaconescu se pregateste de pe acum pentru un duel prezidential cu Victor Ponta

Deoarece crede cu tarie ca actualul premier va candida la prezidentialele din 2014, Dan Diaconescu a pus deja la cale o strategie contra liderului PSD.

Dan Diaconescu se pregateste de pe acum pentru un duel prezidential cu Victor Ponta

Pentru a-si putea adjudeca victoria in alegerile prezidentiale, Dan Diaconescu are nevoie de coalizarea tuturor fortelor politice (cu exceptia PSD-ului, evident) impotriva candidaturii lui Victor Ponta. „Eu sa fiu in final cu Ponta si sa fiu sprijinit de ceilalti si sa castig”, a dezvaluit Diaconescu ideea de baza a strategiei alese.

Iar in opinia sa, o cadere la pace cu prezidentiabilii vizati nu este imposibila: ”Cred ca, daca voi reusi prin canale diplomatice sa cad la o intelegere cu toti candidatii la presedintie, mai putin Ponta, si va explic de ce, cred ca Ponta va fi in finala prezidentiala. Si mai cred ca daca eu cu Kelemen Hunor, cu Crin Antonescu, Tariceanu, Oprescu si toti ceilalti candidati ai celorlalte partide, daca vom face urmatoarea intelegere, in sensul ca acela care va ajunge in turul doi sa fie sprijinit de ceilalti, eu cred ca unul dintre noi va castiga Presedintia”.

[poll id=”503″]

author avatar
Simona Badulescu
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger