Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Daea, catre premier: La noi, in Agricultura, focu-i continuu

Daea, catre premier: La noi, in Agricultura, focu-i continuu

Autor:

Dupa ce deunazi a fost in Calarasi, impreuna cu seful PSD, pentru a constata pe teren cum anume stau lucrurile in privinta irigatiilor, Petre Daea a revenit in Capitala, iar la momentul de fata se afla in sedinta de Guvern, alaturi de colegii sai.

 

sedinta guvern 1 Daea, catre premier: La noi, in Agricultura, focu i continuuDe altfel, cand prim-ministrul l-a intrebat cum e cu “productiile record” despre care a aflat dintr-un “material”, ministrul Agriculturii a avut un discurs stufos, din care nu au lipsit exemplele. “La noi, in Agricultura, focu-i continuu, e continuu si in zootehnie, e continuu si pe camp”, l-a anuntat Daea pe premierul Tudose, detaliind ce culturi au fost recoltate deja si cum au stat productiile, dar si ce pregatiri se fac pentru culturile de toamna.

A adus in discutie si programul de repunere in functiune a sistemului de irigatii, prezentand si aici cifre si parametri. “Suntem in grafic (…) N-avem nicio intarziere, suntem in program cu toate, inclusiv cu accesarea fondurilor de la Uniunea Europeana”, a conchis Petre Daea.


2 comentarii to Daea, catre premier: La noi, in Agricultura, focu-i continuu

  1. cornea valentin

    Il invit pe domnul Daea sa faca o vizita prin supermarketuri,sa vada de unde provin fructele si legumele pe care le cumparam.Restul sunt vorbe,vorbe,vorbe,verzi si uscate.

  2. teo

    Domn`Daea se crede tot la CAP.
    Ce-i la el in …


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!