AcasăAgriculturăDaea, catre premier: La noi, in Agricultura, focu-i continuu

Daea, catre premier: La noi, in Agricultura, focu-i continuu

Instantaneu surprins in urma cu cateva luni, in timpul unei sedinte de Guvern

Dupa ce deunazi a fost in Calarasi, impreuna cu seful PSD, pentru a constata pe teren cum anume stau lucrurile in privinta irigatiilor, Petre Daea a revenit in Capitala, iar la momentul de fata se afla in sedinta de Guvern, alaturi de colegii sai.

De altfel, cand prim-ministrul l-a intrebat cum e cu „productiile record” despre care a aflat dintr-un „material”, ministrul Agriculturii a avut un discurs stufos, din care nu au lipsit exemplele. „La noi, in Agricultura, focu-i continuu, e continuu si in zootehnie, e continuu si pe camp”, l-a anuntat Daea pe premierul Tudose, detaliind ce culturi au fost recoltate deja si cum au stat productiile, dar si ce pregatiri se fac pentru culturile de toamna.

A adus in discutie si programul de repunere in functiune a sistemului de irigatii, prezentand si aici cifre si parametri. „Suntem in grafic (…) N-avem nicio intarziere, suntem in program cu toate, inclusiv cu accesarea fondurilor de la Uniunea Europeana”, a conchis Petre Daea.

author avatar
Cristina Stefan
114 afisari

2 COMENTARII

  1. Il invit pe domnul Daea sa faca o vizita prin supermarketuri,sa vada de unde provin fructele si legumele pe care le cumparam.Restul sunt vorbe,vorbe,vorbe,verzi si uscate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger