AcasăPoliticaDaciana Sarbu o baga-n corzi pe Rovana Plumb

Daciana Sarbu o baga-n corzi pe Rovana Plumb

Europarlamentarul PSD Daciana Sarbu a luat-o la intrebari pe colega ei de partid, Rovana Plumb, pe tema proiectului Rosia Montana.

Daciana Sarbu nu face rabat cand vine vorba de protejarea mediului

Daciana Sarbu nu se dezminte. Cand vine vorba de protejarea mediului, social-democrata uita de afinitati si interese de partid. Dovada in acest sens sta scrisoarea pe care i-a trimis-o ministrului Mediului, Rovana Plumb, prin care ii solicita explicatii privind proiectul Rosia Montana.

Rovana Plumb trebuie sa dea explicatii despre proiectul Rosia Montana

Concret, Daciana Sarbu vrea sa stie in ce masura institutia condusa de Rovana Plumb va respecta directivele europene in domeniu si daca se angajeaza sa trateze procedura de evaluare ”cu cea mai inalta exigenta si strictete in materie de protejare a mediului”. ”Dat fiind ca, de la inceputul anului, nu au aparut informatii publice referitoare la intentiile guvernului privind Rosia Montana, si tinand cont de faptul ca USL si-a asumat in mod deschis obiective legate de protejarea mediului in Romania, as dori sa aflu in ce mod urmariti aceste obiective in procesul de evaluare a proiectului de la Rosia Montana, in calitatea dvs de ministru al Mediului”, mai noteaza Daciana Sarbu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
3.730 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger