Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Cum vor liberalii sa strice petrecerea premierului

Cum vor liberalii sa strice petrecerea premierului

Autor:

Dupa „parastasul” pe care i l-a organizat lui Razvan Ungureanu, la trei ani de la inlaturarea de la Palatul Victoria, premierul Victor Ponta a pus in scena un nou eveniment, pe care si l-a dedicat de aceasta data in totalitate.

 

liberali1 Cum vor liberalii sa strice petrecerea premierului

Liberalii au profitat de sarbatoarea pesesdista ca sa desfiinteze Guvernul Ponta

Trei ani de putere personala trebuiau marcati cum se cuvine. Nu in cerc restrans, ci printr-o aroganta la adresa pesedistilor adusi in Capitala ca sa fie martorii succesului inregistrat de Victor Ponta.  De pe margine, liberalii au incercat sa bruieze aniversarea liderului PSD, prezentand o alta fata a actualei guvernarii. „Presedintele PSD va aniversa, inca o data, venirea pe lume a Guvernului Ponta. Noi numaram in cosul lui Ponta astazi, trei ani de aroganta si dispret, abuzuri si minciuni, impostura si incompetenta. (…) Nu exista domeniu in care sa nu gasim promisiuni neindeplinite si obiective ratate.

catalin predoiu Cum vor liberalii sa strice petrecerea premierului

Catalin Predoiu i-a lasat balta pe colegii din PNL

Principala realizare a lui Victor Ponta este aceea de a fi fost investit prim-ministru in urma cu trei ani”,  au sustinut liberalii. Zgomotul facut de acestia nu l-a deranjat insa pe Ponta, ba chiar i-a oferit prilejul sa iasa la rampa cu un nou atac: „Cred ca sunt foarte pusine guverne – poate doar Guvernul PSD 200-2004, care sa poata sa spuna ca si-au indeplinit in proportie de 90% tot ceea ce au promis. In Parlament nu ne poate da jos PNL. Daca ne da jos, DNA, asta e!”.

Predoiu i-a lasat pe penelisti cu ochii in soare

Premierul desemnat al PNL, Catalin Predoiu, este mult prea ocupat ca sa-si mai piarda vremea cu evenimentele organizate de propriul lui partid. Desi figura drept invitatul principal al unei dezbateri pe tema revizuirii Constitutiei, cu doar cateva minute ca reuniunea sa inceapa, Catalin Predoiu si-a anuntat colegii ca nu mai vine, fara sa ofere insa si o explicatie. In absenta lui Predoiu, dezbaterea a fost condusa de Ludovic Orban.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!