Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Cum vede fostul ministru Iordache decizia care a dezincriminat abuzul in serviciu

Cum vede fostul ministru Iordache decizia care a dezincriminat abuzul in serviciu

Autor:

La scurta vreme de cand s-a aflat de cazul anularii unei condamnari dictate pe abuz in serviciu, fostul ministru al Justitiei, care a plecat din fruntea MJ pe fondul scandalului OUG 13, menita sa aduca unele modificari Codurilor Penale si de Procedura Penala, ordonanta intre timp abrogata, a comentat situatia.

 

14520365 1171718069533132 6224626910389399662 n ministru 720x478 Cum vede fostul ministru Iordache decizia care a dezincriminat abuzul in serviciu

Florin Iordache si-a anuntat, joi, plecarea de la MJ

Cazul persoanei careia i-a fost, practic, anulata pedeapsa dictata de instanta pentru abuz in serviciu, o data ce a invocat in fata magistratilor Curtii de Apel Alba Iublia decizia Curtii Constitutionale pe articolul declarat neconstitutional in privinta acestei infractiuni, n-a scapat, asadar, atentiei lui Florin Iordache, care a adus in discutie tocmai intentia Executivului de a face modificari, prin deja celebra OUG 13, in concordanta cu decizia Curtii Constitutionale. “Noi asta am incercat, cu OUG 13. Daca in 45 de zile, Parlamentul sau Guvernul nu au intervenit pe acest text, textul nu mai exista. Am incercat sa punem in concordata decizia Curtii, sa le definim, sa stabilim o sanctiune, cuantumul. Nu a intervenit nici Parlamentul, nici Guvernul si, iata, abuzul in serviciu a fost dezincriminat, conform acestei decizii definitive a instantei de la Alba Iulia”, a explicat Iordache, citat de antena3.ro, intr-o interventie telefonica la acest post TV.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!