AcasăPoliticaCum vede Dragnea varianta ca Ponta sa preia sefia Ministerului Justitiei!

Cum vede Dragnea varianta ca Ponta sa preia sefia Ministerului Justitiei!

Cum cele 45 de zile in care pesedistii trebuie sa gaseasca un succesor al lui Florin Iordache in fruntea Ministerului condus actualmente, interimar, de Ana Birchall, in spatiul public au aparut deja nume de posibili viitori ministri ai Justitiei.

Si avand in vedere faptul ca, in ultimele ore, indeosebi pe fondul prezentei sale, deunazi, la Palatul Victoria, pentru discutii cu Sorin Grindeanu, numele fostului premier social-democrat s-a vehiculat intens in dreptul unei posibile variante de viitor ministru al Justitiei, seful PSD a fost intrebat cum vede aceasta ipoteza.

Chiar daca s-a ferit sa se pronunte, Liviu Dragnea a lasat sa se inteleaga faptul ca nu crede ca Ponta ar fi tentat sa ia in calcul aceasta varianta. „Nu cred ca ca Victor vrea asa ceva, dar am spus-o mai demult, Victor poate sa ocupe orice post in orice Guvern din Romania, primul cuvant trebuie sa-l aiba seful Guvernului”, a precizat liderul social-democrat, marti dimineata, de la Instanta Suprema, unde a avut termen in proces.

author avatar
Cristina Stefan
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger