AcasăPoliticaCum vede Dragnea autodenuntul lui Ghita: "sunt doua variante"

Cum vede Dragnea autodenuntul lui Ghita: „sunt doua variante”

Printre primele voci de pe scena politica autohtona care au reactionat in cel mai recent – si controversat deopotriva- subiect aparut in spatiul public, cel iscat de autodenuntul formulat de Sebastian Ghita la Parchet, in privinta tezei de doctorat a sefei DNA, a fost liderul PSD.

Declarand ca, desi priveste „destul de rece aceste eveniment”, asteapta „cu interes” sa vada ce se va intampla pe mai departe in aceasta chestiune si ca, avand in vedere ca „este o acuzatie serioasa”, e nevoie ca institutiile abilitate sa faca o serie de cercetari, Liviu Dragnea a anuntat ca nu ar vrea sa-si dea cu parerea pe marginea acestui subiect indelung discutat in ultimele ore.

Cititi si: Precizarile Laurei Kovesi si ale indrumatorului sau de doctorat, dupa autodenuntul lui Ghita

Sebastian Ghita: ”Eu am salvat-o pe Laura Codruta Kovesi”

Chiar si asa, prezent, seara trecuta, in studioul Antena 3, seful PSD a punctat faptul ca vede doua posibile explicatii pentru pasul facut de deputatul Ghita, in cazul autodenuntului. „Daca ceea ce spune Sebastian Ghita este adevarat, daca se va dovedi acest lucru, este un lucru foarte grav. (…) Aici sunt doua variante. Prima, e nebun si isi pune dinamita si se arunca in aer fara sa aiba niciun fel de proba sau inventeaza. A doua varianta, tot ceea ce spune e adevarat si, daca vrea sa mearga la capat, toti o sa ne uitam cu atentie. Fiind aceste doua variante, mi-e greu sa imi dau cu parerea si evit, in general, sa imi dau cu parerea la astfel de fapte”, a lamurit Dragnea.

204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger