AcasăPoliticaCum se vad la Cotroceni zvonurile despre eventuale schimbari in Guvern

Cum se vad la Cotroceni zvonurile despre eventuale schimbari in Guvern

Stiu ca sunteti saraci si dezradacinati, dar nu uitati sa ma votati!

Pe langa pesedistii si reprezentantii actualului Cabinet, care asteapta – asemeni opiniei publice- sa afle ce anume vor decide mai-marii partidului, in cadrul Comitetului Executiv de maine, speculatiile in privinta schimbarilor guvernamentale sunt urmarite si la Cotroceni.

A spus-o chiar purtatorul de cuvant al Presedintiei. Care a explicat ca e responsabilitatea PSD-ului sa decida cum e cu activitatea ministrilor de pana acum. Si daca se impun, pe cale de consecinta, schimbari. „Observam ca sunt doar speculatii, sunt doar informatii pe surse, nu am vazut deocamdata o comunicare oficiala. (…) Asteptam sa vedem ce se intampla din punct de vedere oficial si dupa aceea vom avea, desigur, o reactie. Este, in acelasi timp, responsabilitatea partidului de guvernamant sa faca o evaluare in legatura cu activitatea ministrilor, si daca sunt observate probleme in modul in care unii dintre ministri si-au desfasurat sau isi desfasoara activitatea, evident ca acesti responsabili pot sa ia deciziile care se impun (…)”.

A ales sa nu comenteze pe marginea unei eventuale intrevederi dintre seful PSD si presedinte, insa nici nu a exclus o astfel de varianta. „Nu am deocamdata informatii pe care sa vi le comunic oficial despre acest lucru”, a precizat Madalina Dobrovolschi.

88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger