AcasăPoliticaCum raspunde Tudose acuzatiilor: Lucrarea mea de doctorat a fost facuta pentru...

Cum raspunde Tudose acuzatiilor: Lucrarea mea de doctorat a fost facuta pentru mine

Dupa ce Dragnea a anuntat numele propuse pentru a face parte din Guvernul Tudose, nominalizari care au primit girul CEX-ului PSD, Mihai Tudose a raspuns unor intrebari, menite a raspunde unor speculatii aparute, in ultima vreme, in privinta sa.

In primul rand, celei cum ca ar fi plagiat in teza de doctorat. „Lucrarea mea de doctorat a fost facuta pentru mine, pentru a acumula niste cunostinte. (…) Nu a fost facuta pentru a capata in baza ei functii, posturi sau remuneratii”, a sustinut Tudose. Intrebat, cu subiect si predicat, daca a plagiat, premierul desemnat a raspuns” in opinia mea, nu”.

Cat despre posibila colaborare cu Serviciul Roman de Informatii, Tudose a declarat: „nu am avut nicio legatura de colaborare in acest sens cu SRI, nici nu am”.

author avatar
Andrei Coman
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger