Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Cum raspunde Maior Comisiei parlamentare

Cum raspunde Maior Comisiei parlamentare

Autor:

A ales sa nu comenteze prea mult pe marginea parerilor iscate de raspunsurile date si de felul in care a comunicat, la momentul in care a fost audiat la Comisie, in urma cu aproape doua luni.

 

george maior1 547x500 Cum raspunde Maior Comisiei parlamentareA trecut o singura zi de cand s-a aflat ca forul parlamentar ce face verificari pe marginea unor aspecte ce tin de prezidentialele din 2009 urmeaza sa adreseze sefului statului o informare cu privire la modul in care fostul sef al SRI-ului a raspuns intrebarior Comisiei, la momentul in care a fost audiat, pana ce George Maior – aflat la o reuniune in Capitala – sa isi spuna punctul de vedere pe acest subiect. “Am facut un efort necesar (…) pentru a rapunde intrebarilor Comisiilor de ancheta. Cred ca am raspuns corect. (…) Am fost deschis, comunicativ cu membrii Comisiei si in acest context nu am ce sa comentez ceea ce interpreteaza unii membri ai Comisiei (…) intotdeauna vin si raspund Parlamentului. Si eu am fost presedinte de comisie de ancheta si stiu ce inseamna o comisie de ancheta mai bine decat cred unii”, a punctat Maior.

Despre prezenta sa acasa la Oprea, Maior a tinut sa sublinieze ca “a fost o vizita cu caracter privat, nu a avut nicio conotatie neconstitutionala, ilegala sau chiar imorala”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!