AcasăPoliticaCum raspunde fostul deputat Rizea acuzatiilor care i se aduc

Cum raspunde fostul deputat Rizea acuzatiilor care i se aduc

Cum in ultimele zile s-a procopsit cu doua acuzatii cum ca ar fi uitat sa-si achite unele obligatii, in speta ca ar fi plecat dintr-un hotal vasluian fara sa-si achite cheltuielile, iar apoi ca nu ar fi platit contravaluarea unor bilete de avion, fostul parlamentar Rizea a iesit la rampa cu un punct de vedere.

Mai clar, fostul pesedist s-a pus pe scris un mesaj amplu, pe Facebook, in care a demontat, pe puncte, acuzatiiile care i s-au adus.

Si anume, in cazul situatiei cu hotelul a pasat responsabilitatea in directia partidului care spune ca l-a trimis in campanie la Vaslui: „1. Referitor la subiectul Vaslui : Cel care a decis unde sa candidam eu si dl Ciprian Tardea , a fost domnul Bogdan Diaconu , in ciuda faptului ca isi daduse cuvantul in fata colegilor din conducerea PRU ca vom candida pe lista de la Bucuresti ! Cu 1 zi inainte de data limita a depunerii candidaturilor dl Bogdan Diaconu m-a rugat sa merg la Vaslui ca partidul va suporta din punct de vedere financiar cheltuielile aferente campaniei electorale , inclusiv costurile de cazare !”, sustine Rizea, care invoca si un contract in acest sens.

Cat priveste celalalt caz, si anume acuzatiile pe care i le-a adus patronul unei agentii de turism, fostul deputat are, de asemenea, propria varianta: „2. Referitor la subiectul Paralela 45 : Constat cu surprindere cum dl Alin Burcea vine dupa 2 ani de zile sa mi spuna ca am o datorie pentru niste bilete de avion , in conditiile in care nu mi s- a remis nici un fel de factura fiscala pana in prezent ! (…) Cel care m-a cautat prima oara la telefon a fost domnia sa care a insistat sa ne vedem la o cafea , motiv pentru care ne -am vazut in biroul meu din sediul PSD Sector 5 ( lucru care poate fi confirmat de cativa colegi ) Cu toate ca ne stiam doar din vedere din vremea guvernarii PSD in perioada 2000-2004 , am inteles imediat ca dl Alin Burcea era foarte interesat de persoana mea deoarece in calitatea mea de Presedinte PSD Sector 5 imi exprimasem public intentia de a candida la Primaria Sectorului 5 !”, a tinut sa precizeze Rizea.

Fostul parlamentar a tinut sa adauge, printre altele, si ca „domnia sa mi- a oferit chiar niste bilete de sejur gratuite in Grecia in luna iulie august 2015 , bilete pe care le-am oferit unor colegi de la PSD Sector 5 ( element care se poate foarte usor verifica ) ! In acea perioada avand nevoie de niste servicii turistice am apelat la dl Alin Burcea care ma rugase ca pentru astfel de solicitari sa colaborez cu agentia dansului , lucru pe care l- am facut , domnia sa insistand ca nu trebuie sa achit contravaloarea acestor servicii !”

226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger