Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Cum califica Ponta referendumul cerut de Iohannis: “Ca sa fie foarte clar”

Cum califica Ponta referendumul cerut de Iohannis: “Ca sa fie foarte clar”

Autor:

Chiar in ziua in care Parlamentul este asteptat sa se pronunte – printr-un aviz- in privinta referendumului cerut de catre seful statului, pe tema coruptiei, fostul premier Ponta a ales sa-si spuna parerea pe acest subiect.

 

VICTOR PONTA RICA PETRESCU Cum califica Ponta referendumul cerut de Iohannis: Ca sa fie foarte clarIar opinia, exprimata pe Facebook, nu lasa loc de interpretari. “Ca sa fie foarte clar – Referendumul solicitat de Dl Iohannis este ( din punctul meu de vedere) un instrument de lupta politica total nedemocratic si toxic in contextul actual al Romaniei!”, a scris fostul sef al Executivului.

Totodata, Ponta n-a pierdut ocazia sa faca referire si la o precedenta consultare populara, cea de acum aproae cinci ani, privind demiterea presedintelui de la momentul respectiv, Traian Basescu, si la efectele acesteia. “Eu nu pot sa uit ca am votat la Referendumul din 2012 si votul meu a fost batjocorit de Sistemul lui Basescu ( acum devenit Sistemul lui Iohannis) si de tot felul de “deontologi” si “iubitori de Stat de Drept” din tara si din strainatate/ sigur ca acum exact aceleasi persoane si “structuri” vor face campanie pt Referendumul lui Iohannis- nu pot sa ii opresc dar macar nu voi fi complicele lor prin votul meu!”, a mai transmis fostul premier, pe Facebook.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!