AcasăPoliticaCum ar avea de gand pesedistii sa combata decizia lui Iohannis privind...

Cum ar avea de gand pesedistii sa combata decizia lui Iohannis privind Ziua Nationala

Dupa ce pana acum doar comentasera restrictiile impuse de Presedintie, adica referirile la „criteriile de integritate” invocate in alcatuirea listelor cu invitati la evenimentele dedicate Zilei Nationale, idee catalogata de Dragnea drept o „uriasa greseala”, de aceasta data pesedistii ar fi pregatiti sa faca si pasi concreti.

Si anume s-a aflat  – pe surse- ca s-ar fi hotarat, la cel mai inalt nivel, ca niciun picior de social-democrat sa nu  paseasca nici la tribuna oficiala la traditionala parada militare de la Arcul de Triumf,unde se vor afla seful statului si demnitarii care au trecut „testul” listei, si nici la receptia gazduita de Palatul Cotroceni, in a doua parte a zilei de 1 decembrie.

De altfel, dupa ce s-a aflat ca nici liderul PSD, Liviu Dragnea, dar nici fostul numar 1 in cadrul formatiunii, Victor Ponta, nu se vor numara pe listele de invitati la aceste ceremonii, voci din randul PSD anuntasera ca vor asista la parada, alaturi de ceilalti romani care vor fi in public, la momentul defilarii militare. Printre ei, primarul Gabriela Firea.

Totodata, al doilea om in stat, co-presedintele ALDE Tariceanu, „sarit” si el de pe lista de invitati facuta la Cotroceni, nu va participa oricum la evenimentele din Capitala, pentru ca se va afla la Alba Iulia, cu ocazia Zilei Nationale.

author avatar
eNational
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger