AcasăPoliticaCum a ajuns Valeriu Zgonea sa se inchine la Remus Cernea

Cum a ajuns Valeriu Zgonea sa se inchine la Remus Cernea

Valeriu Zgonea si-a facut cruce cand a vazut ce cadou vrea Remus Cernea (foto jos) sa-i dea

De cand si-a pus in cap sa-i mai disciplineze pe alesi, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, si-a cam pierdut simtul umorului. Dovada sta modul usor aspru in care a refuzat un cadou simbolic oferit de deputatul Remus Cernea.

Valeriu Zgonea si-a facut cruce cand a vazut ce cadou vrea Remus Cernea (foto jos) sa-i dea
Remus Cernea

Asa cum a promis inca de saptamana trecuta, parlamentarul ecologist a pornit ”ofensiva rock” impotriva codului de conduita impus de Zgonea. Ca sa-l mai imbuneze pe presedintele Camerei, Cernea i-a adus ieri un tricou inscriptionat cu ”Pink Floyd – The Wall”. La vederea cadoului, Valeriu Zgonea a facut semnul crucii si si-a vazut de drum, aruncandu-i din mers colegului parlamentar un ”nu” categoric, urmat de un comentariu legat de colectia de albume Pink Floyd pe care o are acasa. Dezamagit de modul in care i-a fost respins darul, Remus Cernea a explicat ca gestul sau nu a fost unul de sfidare.

”A fost un simbolic semn de pace, un fel de pipa a pacii. Am sperat ca domnul Zgonea sa accepte tricoul relaxat si cu zambetul pe buze”, a declarat deputatul ecologist, care a tinut sa-i transmita presedintelui Camerei ca ”democratia nu se apara mai bine daca alesii poarta cravata”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
404 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger