Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Cu cine voteaza Ciolos la alegerile parlamentare

Cu cine voteaza Ciolos la alegerile parlamentare

Autor:

Decis sa nu supere nici o tabara, nici alta, actualul premier pare sa fi gasit solutia pentru a impaca atat PNL-ul, cat si USR-ul, adica partidele care i-au propus sa fie prim-ministru, in cazul in care vor ajunge sa aiba majoritatea, dupa alegerile de duminica.

 

72366 991696320867653 802436393820510259 n ciolos 720x480 Cu cine voteaza Ciolos la alegerile parlamentareSi cum Ciolos a acceptat ambele provocari, cat sa nu iasa cu suparare, a declarat ca peste doar cateva zile, cand va merge in orasul natal, Zalau, pentru a-si exprima optiunea electorala, va pune stampila atat pe PNL, cat si pe USR. Desi multi s-ar fi putut gandi ca asta ar insemna ca actualul sef de la Palatul Victoria si-ar putea anula votul, nici vorba de asa ceva. Ciolos va acorda votul sau pentru cate o lista corespunzatoare uneia dintre Camerele Legislativului.

Intrebat, concret, in cadrul unui interviu acordat republica.ro, daca va vota PNL sau USR, Ciolos a dat urmatorul raspuns: “O sa votez si PNL, si USR, pentru ca sunt doua liste. Una pentru Senat si una pentru Camera Deputatilor. Din cele doua voturi, din cele doua stampile puse, una va merge pe PNL si una pe USR”. Seful actualului Guvern nu a dezvaluit si in ce caz va alege varianta propusa de liberali si, respectiv, de partidul lui Nicusor Dan.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!