AcasăPoliticaCu ce ganduri candideaza Udrea ca independent: Eu zic ca ne completam

Cu ce ganduri candideaza Udrea ca independent: Eu zic ca ne completam

Fosta sefa a PMP a concretizat intentia pe care a anuntat-o inca de acum cateva saptamani si anume acela de a se inscrie in cursa electorala pentru un nou mandat de parlamentar.

Odata ce a reusit sa stranga un numar de circa 19.000 de semnaturi, adica a parcurs primul pas necesar in vederea oficializarii acestui demers, fosta sefa de la Ministerul Turismului, actualmente membru al Camerei Deputatilor, s-a prezentat, in cursul dupa-amiezii, la Biroul Electoral Municipal, cu tot cu dosarele continand iscaliturile sustinatorilor. „Nu a fost usor, legea actuala este facuta impotriva candidaturilor independente si al partidelor mici”, a tinut sa sublinieze Udrea, dupa parcurgerea acestui pas.

In alta ordine de idei, fosta sefa a PMP a anuntat ca zilele umatoare va prezenta un set de propuneri – in chip de program electoral, unul „mai atractiv, mai real si mai util decat colectia de platitudini prezentata de domnul Ciolos”.

Il vede pe Basescu premier

Daca la precedentele alegeri a candidat la Roman, orasul sau natal, de aceasta data Elena Udrea va candida in Bucuresti, convinsa ca numele sau va figura printre ceilalti membri ai viitorului Legislativ. „Intru in aceasta competitie (…) Sunt o tinta, dar cu o victima. (…) Cred ca oamenii, cetatenii sunt cei care trebuie sa aleaga, nu Sistemul sa decida cine (…) conduce Romania”, a subliniat Udrea, inainte de a dezvalui ce spera sa se intample dupa momentul 11 decembrie. „Imi doresc ca din Parlamentul Romaniei sa pot sa votez un Guvern din care sa faca parte Partidul Miscarea Populara, cu un prim-ministru Traian Basescu. Nu suntem contracandidati, eu zic ca ne completam, sunt convinsa ca pe langa un electorat comun, exista suficient electorat separat (…). Imi doresc foarte mult ca si eu si PMP sa fim parte din urmatorul Legislativ”, a conchis Elena Udrea.

author avatar
Cristina Stefan
188 afisari

2 COMENTARII

  1. Cita nerusinare poate exista in mintea unor care dupa ce a furat si a distrus tot cit a fost la guvernare,{ vezi si dosarele doamnei Udrea,} vine cu tupeu si cere voturile cetatenilor. Nu doamna Udrea rezolvati-va dosarele dati bani furati statului cit ati fost ministru si nu numai, ati recunosct ca la PDL in campaniile electorale se aduceu bani negri. Daca sunteti corecta cum pretindeti dati bani inapoi cu toata gasca de hoti de la PDL cu Basescu in frunte. Mai aveti si tupeu sa-l sustineti pe Basescu la functia de premier, HOTUL HOTILOR, MANIPULATORUL care a distrus sistemul juridic din Romania promovind slugi in functii cheie. Asa ca mai bine lasati-ne doamna cu acesta candidatura, ca romani nu au uitat ce ati facut.

  2. De unde atata tupeu stimata doamna,Romania are nevoaie de oameni cinstiti nu de o hota rusine doamna. Daca prostanacii din Bucuresti vor sa va voteze ce cadouri le dati inainte de vot?Ex.gentute,ulei,si pantofi.Sau poate sa va voteze cind ajungeti la Beciul Domnesc,ca prietenul dv.Chereches din Baia Mare si ala hot.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger