Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Surse: CSM, aviz favorabil revocarii celor doi procurori DNA

Surse: CSM, aviz favorabil revocarii celor doi procurori DNA

Autor:

La finele unei intruniri de lucru a CSM-ului care a durat mai multe ore si in cadrul careia au fost audiati, cu usile inchise, cei doi procurori in cazul carora sefa DNA a propus revocarea de la DNA, s-ar fi luat si o decizie.

 

csm 222 Surse: CSM, aviz favorabil revocarii celor doi procurori DNAIar, conform televiziunilor de stiri, hotararea Sectiei pentru procurori a CSM-ului ar fi un aviz favorabil revocarii procurorilor Tulus si Moraru Iorga de la DNA.

Concret, s-ar fi dat unda verde solicitarii formulate de catre sefa Directiei Nationale Anticoruptie, prezenta la randul sau la aceasta sedinta care a inceput in jurul orei 11. De altfel, sefa DNA a explicat, la plecarea de la Consiliu, ca e vorba despre doua dosare “in curs de investigare la DNA” si ca nu poate da detalii despre discutiile din cadrul sedintei de marti.

Pana la momentul de fata, informatia nu a fost confirmata oficial din directia Consiliului. In asteptarea unui anunt oficial, va amintim ca avizul CSM este unul consultativ.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!