AcasăPoliticaCristiana Anghel desfiinteaza vizita Victoriei Nuland

Cristiana Anghel desfiinteaza vizita Victoriei Nuland

Cristiana Anghel

In timp ce intreaga clasa politica a salutat prezenta Victoriei Nuland la Bucuresti, senatorul PC Cristiana Anghel a criticat tonul autoritar al oficialului american.

Cristiana Anghel sare la gatul Victoriei Nuland

Deranjata de atitudinea adjunctului secretarului de stat al SUA, Cristiana Anghele este si mai suparata pe demnitarii romani care, spune ea, au prostul obicei de a se face pres in fata occidentalilor. „Ma intreb de ce mai organizam alegeri. O asistenta a Secretarului de Stat SUA, doamna Victoria Nuland, ne dicteaza ce trebuie sa facem. (…)  Si politicienii nostri, unii alesi de popor, se fac pres… Sefii CSM, garantul independentei justitiei din aceasta  <<amarata>> tara, care se revolta si refuza sa onoreze invitatia Parlamentului, reprezentantul mult trambitatei suveranitati nationale, fac partie pana la Ambasada SUA. CCR-ul se conformeaza si indeplineste intocmai ordinele, siluind Constitutia. Cancelarul Germaniei, doamna Angela Merkel, ne jaloneaza drumul cu oamenii domniei sale.

Victoria Nuland

Comisia Europeana ne cearta si ne trimite la colt, pe coji de nuci, cand ne permitem sa ne razvratim impotriva abuzurilor unor comisari europeni, care nu vor raspunde nicicand pentru abuzurile comise. FMI-ul ne spune cand, cum si ce sa facem cu salariile, pensiile, armata in rezerva, sanatatea si invatamantul. Independenta si suveranitatea nationala au devenit o gluma macabra”, a comentat senatorul PC.

author avatar
Adelina Ionicel
922 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger