AcasăPoliticaCristian Preda: Sa-l desfiintam pe Victor Ponta

Cristian Preda: Sa-l desfiintam pe Victor Ponta

Adversari politici declarati, PNL si PDL ar putea sa-si uneasca fortele intr-un tel comun: anihilarea politica a premierului Victor Ponta.

Cristian Preda si Crin Antonescu (foto jos), criticii de serviciu ai premierului
Crin Antonescu

In lupta cu social-democratul Victor Ponta, presedintele PNL Crin Antonescu se pare ca si-a gasit un aliat in persoana europarlamentarului Cristian Preda. Chiar daca  reprezinta partide diferite, cei doi politicieni sunt de parere ca o campanie electorala sanatoasa trebuie construita pe spinarea sefului Executivului. Asa se face ca, in lumina ultimelor sondaje aparute pe piata, Preda ii sfatuieste pe toti adversarii lui Ponta sa treaca la atac. ”Premierul trebuie sa fie tinta principala a criticilor. Fara erodarea lui Victor Ponta, competitiile electorale din 2014 nu vor aduce surprize”, a explicat europarlamentarul. Totodata, acesta a facut apel la formatiunile de dreapta, cerandu-le sa treaca peste orgolii si sa-si uneasca fortele la viitoarele alegeri, subiniind ca doar in felul acesta post spera intr-o victorie. ”Desi este invocata de multi, apropierea nu e pornita. Daca fuziunea nu este (deocamdata) posibila, ar putea fi incercat macar un pact de neagresiune? Ar fi, oricum, mai bun decat ceea ce ofera situatia prezenta, adica o fragmentare greu de descris in cuvinte credibile pentru publicul larg”, a mai spus Cristian Preda.

Liderul PNL, ”consiliat” de Emil Constantinescu

Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, l-a vizitat, ieri,  pe Crin Antonescu la biroul acesuia de la Senat. Potrivit site-ului pesurse, in cadrul reuniunii s-au atins si aspecte legate de agenda politica la zi, dar si elemente care vizeaza candidatura lui Crin Antonescu la prezidentialele din 2014.

[poll id=”618″]

author avatar
Adelina Ionicel
1.065 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger